Feestelijke opening 200 ha recreatiegebied Wielrevelt in Haarzuilens

op woensdag 6 juni 2012

Op woensdagmiddag 6 juni 2012, om 16.00 uur, zal het recreatiegebied Wielrevelt geopend worden. Op en rondom het eerste terras aan de Haarrijnse Plas zal de opening worden verricht. Naast het officiële gedeelte zal er vanaf 14.00 uur een feestelijk programma voor iedereen starten. Zo wordt er voor de kinderen een kleine kermis en een springkussen opgezet. Er staat een poffertjeskraam waar iedereen gratis kan smullen. De kinderen kunnen geschminkt worden en er wordt een ballonnenwedstrijd georganiseerd. De eerste en enige prijs is een kinderfiets. In de expositieruimte van Natuurmonumenten aan de Thematerweg 10 zullen kaarten en foto’s over de veranderingen van dit gebied getoond worden. Het recreatiegebied Wielrevelt is klaar. Het

recreatiegebied ligt tussen Vleuten en Harzuilens en is ca 200 ha groot. Het is een gevarieerd recreatiegebied met veel wandel en fietspaden dat nu openbaar toegankelijk is. Vanuit Maarssen en Utrecht/Leidsche Rijn is het gebied goed bereikbaar per fiets, auto, kano en openbaarvervoer.voor meer info stadenlandutrecht.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s