Wat gaat er allemaal nog gebeuren bij het winkelcentrum Vleuterweide

Wij hebben vragen gesteld aan de gemeente met betrekking tot het afmaken van het winkelcentrum van Vleuterweide. De antwoorden willen we graag met jullie delen.

Weet u misschien wanneer de vaarverbinding komt tussen winkelcentrum Vleuterweide en de waterwegen in de wijk Vleuterweide west?

Het moet uiteindelijk inderdaad mogelijk worden om vanuit het westelijk deel van de Rietvelden naar het centrum te varen. Er zit nu nog een ketenterrein van Van Gelder in de beoogde vaarroute. Zonder de crisis van afgelopen jaren zou het ketenterrein van Van Gelder daar nu weg zijn geweest. We denken dat het nu eind 2018 wordt.

Eerder varen zou sowieso lastig zijn omdat er ook nog aan de noordzijde en oostzijde van de plas gebouwd gaat bouwen en uiteindelijk zal nog een deel van de  plas ontgraven moeten worden.

Zijn er plannen om een weg van de landschapsbaan naar de parkeerplaats bij het amadeuslyceum te maken?

Er zijn plannen om misschien aan de westzijde van het ketenterrein een weg te maken die de landschapsbaan gaat verbinden met het parkeerterrein. Als deze weg er komt zal er een doorvaarbare duiker in worden gemaakt.

Wat voor voorzieningen komen er voor de kano?

In het centrum is nu een steiger die eigenlijk voor het uit de kano stappen een beetje aan de hoge kant is. Of er in de laatste plandelen een kano uitstapplaats komt is nog niet bekend, hiervan moeten nog inrichtingsplannen gemaakt worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s