Paleis aan het water

In het artikel in de Margriet van mei 2015 is te lezen hoe mooi Vleuten is! En hoe leuk en bijzonder het is om aan het water te wonen. Een licht familiehuis hadden Lieke en Mark voor ogen toen ze hun droomhuis kochten van vrienden. Op zonnige dagen zitten we aan het water, terwijl er af en toe een buurkind voorbij roeit. Dat voelt als vakantie! Zij waren helemaal niet van plan uit Amsterdam te vertrekken. Maar nadat bleek dat vrienden van hun naar buitenland vertrokken en hun huis te koop stond, hebben ze gelijk een bod gedaan. Het grote voordeel van hun nieuwbouwhuis, naast de ruimte, is het uitzicht en wonen aan het water. De hele buurt is aangelegd, zodat elke tuin aan het water ligt. Toen we hier nog maar net woonden, kenden we al meer buren dan na vele jaren in Amsterdam. Het hele artikel is te lezen in de Margriet nr 18 van 2015.

Wil jij ons volgen like ons dan op https://www.facebook.com/heycopgebied

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s